Hrvati znaju raditi u Njemačkoj, ne znaju u Hrvatskoj?

17 prosinca 2009

VU VLADI JE DOZVOLJENO SVE.. i alkohol !!

Kapo od ručka Pankretić organizirao je besprijekoran ručak: od odojka s puno zelenjave preko zagorskih štrukli, sira i vrhnja do orahnjače.

Da je bilo vremena, i da nema krize, u Vladi bi se danas pilo do prekosutra. Na božićni ručak koalicije sa svih je strana stiglo više alkohola nego hrane: Nazif Memedi priskrbio je tri litre Jägera, Vladimir Šeks po litru šljivovice i komovice, SDSS-ovci 10 butelja kvalitetnog vina iz Baranje, a teško je za vjerovati da na vinskoj karti nije bila i pokoja butelja Petra Čobankovića.

Mijesila kruh i rezance?

Tu je i zdravica od šest boca pjenušca koje je priskrbio Darinko Kosor. Kuhala se i domaća juhica, a Đurđa Adlešić bila je zadužena za domaće rezance i šest štruca kruha. Je li noćas mijesila ili je kruh kupila, zasad je - tajna.

Šef parade Božidar Pankretić nabavio je odojka, dok se za priloge, “prokulice i ostalu zelenjavu” pobrinuo Šemso Tanković. Sve je bilo začinjeno uljem iz maslinika Luke Bebića koji se usput pohvalio da je ulje dobilo dvije zlatne medalje.

Zdenka Čuhnil donjela je domaćeg sira i vrhnja, dok su Marina Matulović-Dropulić i Ivan Jarnjak za desert dobavili zagorske štrukle. Tko je razvlačio tijesto Jarnjak nije želio otkriti. Iz kuhinje ministra kulture Bože Biškupića u Banske dvore danas je stigla orahnjača.

Pod šefovom palicom

Ručka po princupu, nek donese svatko nešto, dosjetila se poslovično štedljiva premijerka Kosor, dok je brigu o svemu preuzeo Božidar Pankretić. Sve su namirnice na Markov trg trebale stići do srijede u podne kako bi se sve na vrijeme skuhalo. Jesu li se uzvanici osladili premijerkinim “bijelim brdom”, nije poznato.

Zna se da su ministri i partneri iz koalicije uz odojka poslužili krumpir salatu, no ne zna se je li ju spremila premijerka. Neslužbeno se moglo čuti kako J. Kosor zbog silnih obaveza nije uspjela peći kolače za ekipu iz koalicije.

Eto to je vijest u Večernjem listu, a i na TV su se vladini dužnosnici hvalili kaj je tko donesel...I SAD SI JA NEKAJ GRUNTAM !

Zadnje 2 lete kak sam delal , nije se smelo ništ donesti vu fabriku.. MISLIM NA ALKOHOL jer bi bilo vraga i mam bi dobil za to otkaz, a viš vraga kak vu Vladi to more..i na sliki zaštitar, portir ili kaj je već gleda kaj da niš ne vidi kaj nosiju...

Al si pak mislim, pa oni niš ne delaju, pardonček, sam mislil nekaj na stroju ili koji posel kaj bi mogli pod utjecajem alkohola nekaj sfušati ili si morti prsta odrezati. Ovak im more samo kakšni registrator ili laptop na ruku ili glavu opasti, ili ih kemijska olovka vpičiti za prst...no more i nekaj hujšega biti, na priliku da opadneju po štengama ..zato gospoda iz Vlade i koalicije ..PAMET VU GLAVU NA DOMJENKU, a i tak Vas buju zaštitari dopelali do auti i službeni šoferi doma dostavili...


Nema komentara:

Objavi komentar