Hrvati znaju raditi u Njemačkoj, ne znaju u Hrvatskoj?

26 lipnja 2011

Tragičan kraj: Paravinja priznao da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić

Uhićeni vozač kamiona Dragan Paravinja na ispitivanju je priznao ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić. Na tiskovnoj konferenciji u 22 sata u Banja Luci ovu informaciju bi službeno trebala objaviti i policija.

Dragan Paravinja je u nedjelju navečer prilikom ispitivanja priznao ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić iz Drniša, koja je posljednji put viđena 7. lipnja kako ulazi u njegov kamion, javlja Glas Srpske, koji se poziva na izvore u tamošnjem MUP-u. Paravinja je navodno policiji priznao da je Antoniju zadavio i bacio u rijeku Krku.

Podsjetimo, Paravinja je uhićen u nedjelju nakon četiri dana skrivanja, u 11.55 sati u selu Donji Srđevci, na obroncima planine Motajice. Ravnatelj policije RS
Gojko Vasić i zamjenik ravnatelja policije RH Milijan Brkić na press konferenciji održanoj u 18 sati u Banja Luci nisu htjeli govoriti o tome što je na ispitivanju kazao uhićeni 43-godišnji Paravinja, ali su naveli da on "surađuje i govori", prenose Nezavisne novine.

Vasić je rekao da će Paravinja nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Osnovnom sudu u Sokocu radi provođenja istrage o pokušaju silovanje jedne djevojke u Istočnom Sarajevu 2005. godine. Potom će biti predan Sudu BiH radi određivanja ekstradikcijskog pritvora.


Zamjenik ravnatelja policije RH
Milijan Brkić nije želio kazati hoće li Paravinja biti izručen Hrvatskoj, rekavši da je to u nadležnosti ministarstava pravosuđa BiH, Hrvatske i Srbije.

Kosor: Poduzeti sve da Paravinja bude izručen Hrvatskoj

Odmah nakon potvrde MUP-a kako je osumnjičeni Dragan Paravinja priznao ubojstvo Antonije Bilić, premijerka Jadranka Kosor razgovarala je s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem.

Nema komentara:

Objavi komentar