Hrvati znaju raditi u Njemačkoj, ne znaju u Hrvatskoj?

27 rujna 2011

Može li agresivni Photoshop pomoći HDZ-u: Predsjedništvo se pomladilo preko noćiČlanovi najužeg vodstva HDZ-a doslovce su se preko noći pomladili. HDZ-ovo Predsjedništvo dobilo je potpuno novi izgled, iako je riječ o istim ljudima. U skladu s novim vizualnim identitetom, vladajuća je stranka promijenila i svoje internetske stranice zbog čega su članovi Predsjedništva dobili i nove fotografije na kojima izgledaju barem nekoliko godina mlađe.

Od njih dvadesetero, koji su dio najužeg vodstva stranke, stare fotografije zadržali su jedino šefica HDZ-a Jadranka Kosor, bivši ministar Branko Vukelić i predsjednik Sabora Luka Bebić. Svi ostali morali su nedavno potpuno uređeni pozirati fotografu. Darko Milinović, Vladimir Šeks, Andrija Hebrang, Ivan Jarnjak, Branko Bačić, Ivan Šuker... izabrali su tamna odijela, kao i članice Predsjedništva Martina Banić, Katarina Fuček i Ivanka Roksandić. Samo je Marina Matulović-Dropulić u sve unijela malo boje odlučivši se za ležerniju cvjetnu varijantu.

Osim što su se prije fotografiranja pobrinuli da im “frizura bude postojana”, članovi Predsjedništva su, prema svemu sudeći, i pažljivo našminkani jer djeluju kao da su upravo izašli iz solarija. Dodatno glancanje prošli su u Photoshopu gdje su im ispeglane bore, pa neki od njih djeluju poput voštanih figura. (TEKST: Suzana Barilar)

Nema komentara:

Objavi komentar